El Local acull la presentació d’un llibre sobre l’origen del primer de maig

L’Associació Cultural El Local organitza una nova sessió dels seus Dimecres Crítics el proper 30 d’abril, en motiu de la celebració del Dia del Treballador l’1 de maig. Per això, El Local acollirà la presentació del llibre “La infàmia de Chicago”, de l’editorial Diletans, que parla sobre l’origen del primer de maig. Es tracta d’un llibre que recull els discursos dels obrers implicats en el moviment vaguístic que va sacsejar Chicago durant la primavera del 1886, alguns condemnats a mort i altres a penes de presó.
La presentació, que es durà a terme a les 19.30h, comptarà amb la participació dels editors del llibre.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies