El Mercat Municipal sorteja cada mes un carro ple de productes valorat en 100 euros

Cartell de la campanya // RdR

El Mercat Municipal ha iniciat una nova campanya adreçada als seus clients. La ‘campanya del carro ple’ consisteix en un sorteig mensual d’un carro de compra ple de productes de les parades del mateix mercat amb un valor de 100 euros. Així, es busca oferir una ajuda a les famílies ripolletenques alhora que es potencia la compra de productes del mercat.
Per tal de participar en el sorteig mensual, cal dipositar el tiquet de compra amb el nom i un telèfon de contacte a les urnes que hi ha situades a les parades dels comerciants del mercat que participen en aquesta campanya.
Així, cada mes, una família ripolletenca podrà gaudir d’un lot de productes del mercat. La ‘campanya del carro ple’ és una campanya organitzada per l’Associació de Comerciants i Venedors del Mercat en col·laboració amb la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies