Es constitueix el Consell de Serveis Socials amb representació de diferents àmbits

Sessió constitutiva del consell // DR

El passat dilluns 5 de maig es va celebrar la constitució del Consell Municipal de Serveis Socials, un òrgan que compta amb la participació d’entitats que treballen en el sector social, tècnics municipals, així com també representants polítics. L’objectiu del consell és ser una eina de participació, on es pugui debatre i crear propostes per treballar en l’àmbit social, així com també el treball en xarxa dels diferents participants. Tal i com va explicar la regidora de Serveis Socials, Maria Lladó, les línies de treball del consell són salut i discapacitat, infància i joventut, adults i gent gran i tercer sector. El Consell de Serveis Socials estarà format pel Plenari, una comissió permanent i altres comissions i grups de treball.


A més de la constitució del consell, també es va presentar el mapa de la vulnerabilitat de Ripollet, un recull de dades demogràfiques, socioeconòmiques, dels serveis socials locals i del mercat de treball i de l’habitatge. Es tracta d’un mapa que pretén donar les claus per treballar les necessitats de la població ripolletenca en matèria de serveis socials.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies