L’Associació Jaume Tuset omple el Teatre de somriures amb ‘La jaula de las locas’

Inici de l’obra // DR

El grup de teatre de l’Associació Cultural Jaume Tuset va interpretar amb gran èxit ‘La Jaula de las locas’ el passat dimecres al Teatre Auditori. Amb un ple al pati de butaques els membres del taller de l’escola d’adults van delectar als assistents amb l’adaptació de l’obra satírica de Jean Poiret, un text teatral que també va ser una pel·lícula i que protagonitzen una parella d’homosexuals madurs. Els somriures i els aplaudiments van ser una constant degut a la demostració de bon humor feta pels intèrprets.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies