L’entitat Mamicria proposa diumenge una gimcana contra la brutícia als carrers

Detall del cartell de la gimcana // Mamicria

El nom ho diu tot, ‘Gimcana-caca’. Amb aquesta original iniciativa l’entitat vol conscienciar sobre la importància de recollir els excrements de gos i denunciar al mateix temps la brutícia que hi ha a parcs i carrers del municipi. Tenen la intenció d’oferir una activitat divertida per a tota la família i que serveixi per mostrar el que passa quan no es recullen els excrements dels animals de companyia. La presència d’excrements als parcs i també als carrers és un dels problemes més denunciats pels veïns i en algunes zones la situació és força greu. L’activitat de Mamicria, que rep el suport del COP-Compromís per Ripollet, tindrà lloc aquest diumenge 1 de juny a partir de les 10h davant del Centre Cultural.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies