Obres per fer un mirador i reparar el ferm del carril bici al Camí de la Serra

Gemma Edo explicant els detalls de l’obra // DR

El carril bici que dóna la volta al municipi estarà tallat durant un mes en el tram del Camí de la Serra per a la realització d’obres d’arranjament del ferm. Es canviarà el sauló i es posarà un de més compactat per evitar les correnties que ara provoquen les pluges. En paral·lel a aquesta actuació s’instal·laran bancs, arbres i s’adequarà un espai al costat del camí a l’alçada dels dipòsits d’aigua dels Pinetons per tal d’habilitar-ho com a mirador i es repararà el sot que hi ha al vial del Ripoll substituint el mur de formigó del riu per un talús amb una malla que permeti la regeneració natural. Unes obres que finança l’AMB i el Consorci de Turisme.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies