S’obre el període d’inscripció per al proper curs de l’Escola d’Adults

Amb la publicació de les places disponibles el 19 de juny comença el periode d’inscripcions a l’Escola d’Adults. Del 23 al 30 de juny es podran presentar les sol·licituds per tal de poder estudiar el proper curs al centre. El 7 de juliol està prevista la publicació de les llistes baremades que donaran el tret de sortida al sorteig i les reclamacions. Serà llavors quan es publiquin les llistes definitives d’admesos. Les inscripciones definitives seran al setembre. 
A l’Escola d’Adults s’imparteixen ensenyaments inicials però també cicles de secundària, cicles formatius, cursos de preparació a proves d’accès i cursos d’anglès, castellà, català i informàtica. Es pot trobar més informació aquí

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies