Entitats i grups de veïns organitzen festes per celebrar la revetlla de Sant Joan

No faltaran les revetlles populars // RdR

L’estiu arriba i amb ell la celebració de Sant Joan. El proper dilluns, 23 de juny, tindrà lloc la revetlla de Sant Joan, la nit més curta de l’any, i com és habitual algunes entitats, associacions i grups de veïns organitzen festes al carrer.
Per una banda, l’Associació Cultural El Local celebra enguany Santa Joana Alliberada, una festa reivindicant l’alliberament gai. La celebració tindrà lloc davant de la seu d’El Local (carrer Monturiol, 32) i comptarà amb un sopar popular i actuacions a partir de les 23h, amb els grups The Wildtrapas and Tonelettes, Pluton i els PD’s per l’alliberament i Big Tito. El Centro Aragonés també se suma a la celebració de Sant Joan amb un sopar “d’alforja”, coca i cava a partir de les 21h i ball a partir de les 22h. Els tiquets per participar a la revetlla tindran un preu de 5 euros. A més, també hi haurà celebracions en alguns carrers i parcs de la vila.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies