Inscripcions obertes per a les curses, els escacs i el Basquet 3×3 de Festa Major

Imatge de la cursa BTT del 2013 // RdR

Escacs, tenis, tenis taula, cursa en bicicleta, cursa a peu, futbol, bàsquet... les propostes esportives de la Festa Major són un dels pilars més fonamentats del programa d’actes. I enguany tornen a ser propostes atractives i engrescadores. En els propers dies s’obriran les inscripcions per a les curses a través del web del Patronat Municipal d’Esports (PAME) (http://www.pame-ripollet.org/). La prova de BTT, que tindrà lloc el dissabte 30 d’agost al parc dels Pinetons, inclou les curses de 20 i 10 quilòmetres que sortiran a les 10 i una pedalada popular de 3 quilòmetres a les 11.30h.


Per la seva banda la Cursa Popular, que sortirà de davant del pavelló Joan Creus el diumenge 31 a les 9h, també proposa dues distàncies. Una volta, 5 quilòmetres o dues voltes, 10 quilòmetres. Les inscripcions, que tenen un preu de tres euros, s’han de fer abans del 28 d’agost. A més de les dues proves grans no hi faltaran les curses més curtes per a les categories de promoció.
També es poden fer ja les inscripcions per al Basquet al carrer 3×3. En aquest cas cal apuntar-se al Centre Cultural i el torneig es celebrarà dissabte 30 a partir de les 10 en els terrenys de joc habilitats per a l’ocasió a la Rambla Sant Esteve.
El torneig de partides ràpides d’escacs arriba aquest any a la cinquena edició. Es celebrarà el diumenge 31 a les 17h davant el Centre Cultural i les inscripcions, que tindran un preu de tres euros, es poden fer el mateix dia fins un quart d’hora abans de començar o de manera anticipada al correu escacsripollet@gmail.com.
Altres clàssics de la Festa Major són les jornades de promoció del tenis i el tenis taula que els clubs locals organitzen a les antigues pistes de l’ESBAR. I en la vessant competitiva els darrers partits del Torneig de Tenis de Festa Major que es jugaran el matí del diumenge 31.
La primera activitat esportiva de la festa serà una de les més noves, el circuit d’acrobàcia i el marató de ball del Bunkai a la plaça Joan Abad divendres 29 a les 19h. L’any passat ens van regalar l’exhibició dels gimnastes olímpics Rubèn López i Javier Gómez.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*



Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies