El mercat setmanal mantindrà la mateixa ubicació i distribució que durant les obres

Mercat Setmanal cada dimecres al matí // RdR

Les obres de remodelació de la Rambla Sant Esteve entre els carrers Pizarro i Canigó van obligar a traslladar les parades del mercat setmanal dels dimecres de la pròpia Rambla més a prop de la Plaça Pere Quart i les de fruita que s’ubicaven a les antigues pistes de l’ESBAR al davant del pavelló Joan Creus. Els canvis han permès donar continuïtat al mercat setmanal, han ampliat l’espai i després de la polèmica inicial han estat ben rebuts pels clients. És per això que després de les obres l’actual distribució del mercat setmanal no es canviarà i es mantindrà igual que s’ha instal·lat els darrers mesos.


Sí torna a la normalitat a partir d’aquest dijous 24 de juliol el recorregut de les línies d’autobús 685 i l’Exprés E-4. Tornarà a passar per la Rambla i només mantindrà anul·lades les parades de Pavelló, Centre Cultural i Plaça Font els dimecres pel mercat setmanal.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies