Amics del Teatre estrena l’espectacle ‘Variétés’, amb barreja de diferents obres

La darrera estena del grup va ser 'Et sona?' // RdR

Amics del Teatre estrena una nova obra el proper cap de setmana. Es tracta de “Variétés”, un espectacle especial de l’entitat, i que es podrà veure dissabte 20 i diumenge 21 al teatre del Centre Parroquial. “Variétés” és un espectacle format per diferents números d’altres obres i musicals creats per Amics del Teatre al llarg dels darrers anys. És per això que hi participaran un bon nombre d’actors, que faran recordatori de les diferents funcions que ha fet l’entitat. És tracta d’un show especial, programat a més a més de les tres estrenes teatrals que Amics del Teatre duu a terme de manera anual (primavera, Festa Major i 26 de desembre).

Hi haurà dues funcions de l’espectacle “Variétés”, la primera d’elles dissabte, 20 de setembre, a les 22h. La segona funció de “Variétés” serà l’endemà, diumenge 21, a partir de les 19h. 
Les entrades tenen un preu de 10 euros i es poden comprar de manera anticipada a la pàgina web www.reserva-entrades.com/amics o bé el dijous, 18 de setembre de 19 a 20h a les taquilles del mateix Centre Parroquial.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies