El CF Ripollet perd 0 a 3 amb el Mataró en no poder portar al marcador el bon joc

Txema en una jugada d'atac // JL

La primera derrota en lliga del CF Ripollet va ser massa càstig. L’equip de David Ortiz va desenvolupar un bon joc a la primera part però no va poder aprofitar les ocasions creades per donar la volta a un partit que es va complicar ben aviat, quan al minut 4 van rebre un primer gol en un córner i que encara es va posar més difícil un parell de minuts abans del descans amb el segon gol del Mataró. Al segon temps es va igualar el joc i els roig-i-negres no van poder retallar distàncies. Ja en el darrer minut del temps reglamentari els mataronins aconseguien el tercer del seu compte i es feien així amb el liderat. El CF Ripollet cau fins a la quarta posició i el proper cap de setmana juga al camp del Carmelo, un equip que encara no ha guanyat cap partit aquesta temporada.


Victòries a Tercera
Bons resultats pels representants ripolletencs a la Tercera Catalana. El Pajaril va superar, 0 a 3, a domicili al Joanenc amb dos gols d’Àngel Cuello i un d’Enric Capel. Amb dues victòries i una derrota ocupen la 7a posició i aquesta setmana reben a casa al Calldetenes, també amb sis punts. Més amunt a la classificació hi ha l’Escola de Futbol Base que ja és l’equip més golejador de la lliga amb 12 gols en tres partits. Els darrers quatre el passat cap de setmana al camp del Can Boada, on va guanyar 1 a 4 en remuntar el gol dels locals amb tres de Juan Antonio Garcia i un de Diego Pérez. Aquest cap de setmana rep la visita del Can Rull. 
Per la seva banda a la quarta catalana el Can Mas no va poder sumar cap punt en el seu debut a la lliga. Els ripolletencs van perdre 3 a 1 (gol de penal de Jordi Pradell) a Rubí.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies