L’Handbol Ripollet debuta a la Tercera Preferent amb derbi davant el Cerdanyola

El CH Ripollet debuta al Joan Creus // RdR

Al maig d’aquest any 2014 l’handbol ripolletenc va assolir l’ascens de categoria, confirmant així l’evolució mostrada ja l’any anterior. Una millora fruit de la tasca feta des de l’entitat en la promoció de l’handbol i el planter local. A partir d’aquest cap de setmana és el moment de gaudir de l’ascens i començar a fer realitat la següent fita. Els ripolletencs debutaran a la Tercera Preferent amb un partit a casa contra el Procer Cerdanyola, un equip que també s’estrena a la categoria. Un derbi vallesà per començar, que es jugarà el diumenge a partir de les 10:45h al pavelló Joan Creus.

Les darreres setmanes l’equip ha disputat diversos partits amistosos de pretemporada i ha participat en tornejos de preparació per tal d’afrontar la competició oficial a partir d’aquest cap de setmana en el millor estat de forma possible i amb garanties a la nova categoria. 
  

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies