El CF Ripollet guanya 3 a 1 al Canyelles per fer-se amb el lideratge en solitari

Malgrat el resultat final va ser un partit dur // JL

Amb 12 punts de 15 possibles l'equip de David Ortiz encapçala el grup 2 de la segona catalana. Els darrers tres punts els va aconseguir al municipal en superar 3 a 1 al Canyelles. Un partit que van començar perdent, en encaixar un gol al minut 12. Després d'uns minuts de desconcert els roig-i-negres van donar la volta al partit. Txema de penal al 37 primer i Héctor aprofitant una pilota morta permetien als locals marxar al descans per davant. Un avantatge que els hi va fer jugar amb més calma en el segon temps. I fruit del control va arribar el 3 a 1, també de Txema, al 69. Victòria que dóna el liderat en solitari a la cinquena jornada. Aquest proper cap de setmana els ripolletencs es desplaçaran al camp del Catalonia, equip que només ha guanyat un partit. 

Cara i creu a Tercera 
Al grup 6 de la tercera catalana el Pajaril i l’Escola de Futbol Base ocupen la cinquena i sisena posició a la taula amb 10 punts cadascú. El passat cap de setmana l’EFB Ripollet va superar al Joanenc a domicili, 2 a 4 (amb gols de Diego Pérez, Manuel Martín i Adrian Salicio, 2) mentre que al Pajaril li van empatar al darrer minut, 1 a 1, el partit que guanyava a Can Deu gràcies al gol d’Ivan Jiménez. A la quarta catalana el Can Mas va sumar una nova derrota, 2 a 1, a Barberà.
Inici de la lliga femenina
L’equip femení de l’Escola de Futbol Base Ripollet va obrir la lliga al grup 3 de segona amb derrota, 1 a 5, davant el Sant Fost. El gol local el va fer Judith Moreno. El CF Ripollet va descansar en la primera jornada de lliga.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies