Les famílies que reben la PIRMI gaudiran d’una exempció en el pagament de l’aigua

Signatura del conveni // Ajuntament de Ripollet

L’Ajuntament de Ripollet va signar un conveni amb Sorea, l’empresa gestora de l’aigua a Ripollet i que forma part d’AGBAR, mitjançant el qual queden eximides del pagament de l’aigua les famílies que estan percebent actualment la Renda d’Inserció Mínima (PIRMI). Així, l’Alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, i el director d’AGBAR-Catalunya, Albert Martínez Lacambra, es van reunir el passat dijous 31 de maig per signar el contracte.

Al nostre municipi hi ha un total de 150 famílies que reben el PIRMI i que es veuran beneficiades per l’acord signat amb Sorea.
El Departament de Serveis Socials facilitarà la informació necessària a aquestes famílies per tal que puguin presentar la documentació requerida a les oficines de Sorea i poder beneficiar-se de l’exempció de pagament. Aquesta ajuda va entrar en vigor el passat 1 de juny i tindrà una vigència d’un any.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies