El CF Ripollet empata a 2 a casa en un final de partit boig però es manté líder

Els ripolletencs segueixen líders // JL

La festa no va poder ser completa el diumenge passat al camp de futbol municipal. El CF Ripollet va celebrar una festa matinal amb els equips de promoció, una paella popular al migdia i per la tarda va presentar els equips d’aquesta temporada. La cirereta era el partit de lliga del primer equip davant el Sarrià. Els roig-i-negres es van mostrar superiors i es van avançar ben aviat, al minut 10 amb un nou gol, el sisè a la lliga, de Txema. Amb el marcador a favor i superioritat en el joc els locals podrien haver sentenciat el partit però no ho van fer i el Sarrià va sorprendre amb l’empat a 1 en el minut 83 i ja al temps de descompte tornant a empatar a 2, en respondre al gol d’Ivan Serrano que semblava que significava sumar els tres punts. 

Al final només va ser un punt. Un que permet als ripolletencs mantenir-se al capdavant de la classificació amb 16 punts en set partits, dos punts més que Mataró i Llefià. 
Aquest proper cap de setmana l’equip de David Ortiz es desplaçarà al camp del Dinamic Batlló, penúltim a la taula amb només dos punts.

El Pajaril guanya i és quart 
A la tercera catalana el Pajaril va superar al Mirasol-Bacó per 2 a 0 amb gols d’Eros i Ruben. L’equip puja a la quarta posició del grup 6. A la mateixa categoria l’Escola de Futbol Base no va poder passar de l’empat a 1 al camp del Can Deu, amb gol d’Adrian. 

Perden els equips femenins 
A la quarta catalana el Can Mas va perdre 3 a 1 amb la Roureda. 
Tampoc van poder sumar cap punt els equips femenins locals. L’EFB Ripollet va perdre 1 a 5 a casa amb el Sant Cugat mentre que el CF Ripollet va caure 3 a 0 al camp del Sabadell CF. 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies