L’Associació Jaume Tuset es proposa ajudar als joves a descobrir el seu talent

El centre de formació de persones adultes Jaume Tuset ha preparat per aquest proper mes de novembre un nou taller a través del qual ajudarà als participants a millorar en el coneixement d’ells mateixos i s’estableixi un punt de partida per a decidir el seu futur basant-se en les seves principals fortaleses. Un taller gratuït, destinat a joves d’entre 18 i 25 anys i que respon a la necessitat d’orientació educativa, laboral i personal que tenen molts joves en aquests moments. Per escollir uns estudis, per saber quina feina s’escau o es pot fer bé és recomanable descobrir quins són talents i les habilitats que cadascú té. 
El taller tindrà una durada total de 34 hores, repartides en 17 sessions de dues hores cadascuna, els dijous de 18.30 a 20.30h. La participació està limitada a 15 persones. El proper dijous 30 a les 18.30 hores, es farà a l’Escola d’Adults una xerrada de presentació i les inscripcions s’obriran del 3 a l’11 de novembre al propi centre.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies