L’Associació de Veïns de Sant Andreu aplaça la Castanyada al 15 de novembre

Celebració de Halloween a Can Vargas // AP

Les associacions de veïns se sumen a la celebració de Tots Sants. Divendres passat, 31 d’octubre, Can Vargas va organitzar la festa de Halloween, amb un taller de maquillatge infantil i un concurs i ball de disfresses per als més petits de la casa.
L’associació de veïns de Sant Andreu, per la seva part, aplaça la celebració i durà a terme la festa de la Castanyada el proper dissabte, 15 de novembre, al Parc Norbert Fusté. A partir de les 10.30h s’hi duran a terme una xocolatada i altres activitats infantils i també es faran castanyes.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies