Quim Arrufat explica que cal respondre votant a un estat al servei de l’oligarquia

Quim Arrufat durant la xerrada al Martinet // DR

El diputat de les CUP Quim Arrufat va omplir la sala de l’escola Martinet on el passat dimarts el COP-CpR va organitzar una nova xerrada sobre el 9N. En la presentació la regidora Pilar Castillejo va explicar que el Compromís mai abans s’havia pronunciat sobre la independència però que ara sí ho han fet i a favor “perquè és la única manera d’assolir un país més just”. Davant més de 70 persones Arrufat va fer un repàs a la situació política general i va explicar que la revolta ciutadana va més enllà de “canviar la bandera”. Davant una Espanya que “és un estat al servei de l’oligarquia, la de Madrid i també la del Pais Basc i Catalunya” cal lluitar i revelar-se per evitar que continuï el “robatori a les classes populars”. 

Pel que fa a la consulta va lamentar que s’hagi impugnat la llei de consultes, perquè “era una eina molt útil” més enllà de la pregunta sobiranista.  I en relació al diumenge 9 de novembre va apuntar que la impugnació del govern central “només vol que la gent deixi de pensar en la independència” i que l’estat espanyol ja ha demostrat altres vegades que davant els conflictes polítics “són capaços d’utilitzar qualsevol via”.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies