L’OMIC organitza una xerrada per informar de la nova factura elèctrica

El Centre Cultural acollirà el dimarts 11 a les 19h una xerrada organitzada per l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) amb l’objectiu d’informar als assistents sobre els canvis a la factura elèctrica. Uns canvis que es deuen a la implantació del nou sistema de facturació de l’energia elèctrica que va entrar en vigor el passat mes d’abril. Amb el nou sistema el preu de l’energia canvia cada dia i cada hora. L’encarregat d’explicar el format de la nova factura serà un membre de l’Associació d’Usuaris de Bancs i Caixes i Assegurances de Catalunya AICEC-ADICAE.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies