El CF Ripollet cau a la tercera posició en empatar a 2 a casa davant la Guineueta

El CF Ripollet va xutar tres penals // JL

14 targetes grogues entre els dos equips, quatre d’elles en l’últim minut del temps reglamentari arrel del tercer penal a favor del Ripollet i la vergonyosa picabaralla originada després. Un final de partit del tot rebutjable i que malauradament treu protagonisme al duel disputat entre dos equips de la part alta. Un partit on els roig-i-negres van haver de remuntar dues vegades i ho van fer gràcies a convertir en gol dos penals. El de Borja va ser el 1 a 1 i el de Txema al 89 va ser el 2 a 2. Abans els ripolletencs van desaprofitar un altre. Amb aquest punt l’equip de David Ortiz cau a la tercera posició, a tres punts del Mataró i un del Lloreda.


Mala jornada a tercera 
Derrota 0 a 2 del Pajaril a casa amb el Sant Just i empat sense gols de l’EFB amb el Castellbisbal. També derrotes dels equips femenins, 2 a 1 del Ripollet a les Franqueses i 0 a 4 de l’EFB davant el Sabadell. 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies