El CF Ripollet perd a casa 0 a 1 amb el Singuerlin en el debut de Juan Carlos Torres

Els roig-i-negres no van poder superar al porter rival // JL

Mal partit dels roig-i-negres en l’estrena a la banqueta de Juan Carlos Torres. Els ripolletencs es van trobar amb un gol en contra molt matiner, al minut 9 i no van poder reaccionar. Al primer temps van dominar el joc però sense crear ocasions clares de gol. A la segona part van tenir més arribades però els hi va faltar concreció. Derrota que arriba just abans d’una setmana de descans pel pont i dos partits fora de casa davant rivals directes per tancar l’any, l’Unificació de Llefià i el Premià.
Victòria a tercera
La pluja va marcar tota la jornada del cap de setmana. Va obligar a ajornar el partit entre el Pajaril i el Castellar B que es va traslladar al dimecres d’aquesta mateixa setmana.

Sí va jugar l’Escola de Futbol davant el Sant Just i va aconseguir una important victòria, 4 a 1, que el situa en vuitena posició després de quatre setmanes sumant. A la quarta catalana també es va haver de suspendre el partit del Can Mas. El Ripollet femení va perdre al camp del Vallès per 2 a 1. El proper cap de setmana no hi ha jornada al futbol català. 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*



Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies