Tot preparat per a la cavalcada dels Reis Mags el dilluns dia 5

Els reis passejaran pel poble el dia 5 // RdR

Passat el Nadal cal pensar en la benvinguda als Reis Mags de l’Orient. Aquells que encara no ho hagin fet encara tindran aquest cap de semana les últimes oportunitats per lliurar les cartes a ses majestats. Un cop celebrades les recepcions oficials organitzades per Costums i Tradicions el proper 3 de gener a partir de les 17h hi haurà un patge reial al parc Maria Lluïsa Galobart convidat per l’AV Maragall i un altre s’hi estarà a la seu de l’AV Can Vargas, al carrer Federico García Lorca, 5 convidat per aquesta entitat i l’AV Sant Andreu. Aquest segon carter repetirà també el dia 4 de 10.30 a 13.30h i de 17 a 20.30h. 

El dia següent ja serà el moment de gaudir de la cavalcada. Enguany els Reis Mags estaran acompanyats pels membres del gimnàs Diver-Fit i de La Careta. A les 17.30h arribaran al Pont Vell i caminant arribaran al parc del riu Ripoll on a les 18h rebran de mans de l’alcalde, Juan Parralejo, les claus de totes les cases. A les 18.30h està previst l’inici de la cavalcada que seguirà el recorregut habitual.

Recorregut de la cavalcada // Costums i Tradicions

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies