Els pessebristes lliuren dissabte els premis de la 30a edició del concurs

Pessebre instal·lat al Mercat Municipal // A.Benito

L’Agrupació de Pessebristes de Ripollet ha celebrat durant les vacances de Nadal la 30a edició del concurs local de Pessebres. De fet, el jurat va visitar els pessebres els dies 27 i 28 de desembre per escollir-ne els guanyadors, que es donaran a conèixer dissabte, 17 de gener, en un acte que tindrà lloc a les 12.30h al Centre Cultural. Com cada any, hi haurà diverses categories: per edat, però també segons si és pessebre popular o artístic. A més, hi haurà tres premis especials, un del Patronat de Cultura de l’Ajuntament, un altre de la Parròquia i el tercer és el premi del Cardenal Jubany, que el dóna la mateixa agrupació.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies