El CF Ripollet guanya 6 a 0 al Cirera i carrega forces abans de visitar el camp del líder

Gol de David Gascón de penal en el debut // JL

En un sol partit el CF Ripollet va fer més gols que els que sumava en tot el 2015. Després de perdre a Montcada per la manca d’efectivitat els roig-i-negres van jugar el partit amb més gols de la temporada. Un partit en el qual Juan Carlos Torres comptava amb quatre noves incorporacions a l’equip: David Gascón, Muhammed Touray, Sergio Carballo i Éric Marroco. Dels quatre l’únic que va sortir de titular va ser Gascón i la seva contribució va ser clau. El davanter va fer tres gols. Obria el marcador Osuna, i Héctor va fer el 2 a 0 amb que es va arribar al descans. Al segon temps seria el torn de Gascón, que en va fer tres seguits, un de penal i encara va haver temps per un sisè, obra de Carlos Sanguina. Victòria contundent i amb molt bon joc davant el 9è classificat, un Cirera que no va tenir el seu millor dia. Els roig-i-negres després de deixar molts dubtes les jornades anteriors afronten amb bones sensacions i des de la quarta posició el proper partit, el desplaçament al camp de l’Escola de Futbol Mataró, líder de la categoria. Derrotes a tercera i quarta Mala jornada pels equips locals. El Pajaril va caure derrotat a Can Rull per 2 a 1. El gol d’Armand Ramírez no va ser suficient. També va perdre l’Escola de Futbol, 5 a 2, al camp del Júnior malgrat els gols de Juan Antonio García.


El Can Mas tampoc va sumar a la quarta catalana, va perdre 3 a 0 al camp del Maurina Egara. Millors notícies al futbol femení on l’Escola de Futbol va empatar a dos davant La Planada amb un doblet de Judith Moreno i el CF Ripollet va guanyar al camp del Lourdes per 1 a 2 amb gols Judith Ibáñez i Kàtia.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies