Els Diables preparen una benvinguda sorollosa al Cabraboc aquest dimecres

El Cabraboc en una rua de carnaval // Diables

Arriba el Carnaval i al nostre municipi el primer acte és la penjada oficial del Cabraboc, l’ésser mig persona i mig cabra, que presideix aquests dies de festa. La colla de Diables el pujaran al balcó de l’emissora municipal, a la Rambla Sant Jordi, el dimecres 11 a les 18.30h. L’acte comptarà amb una tabalada a càrrec de la pròpia colla que fa una crida a la ciutadania per tal que hi participi apropant-se i fent soroll amb qualsevol cosa que es tingui a l’abast. D’aquesta manera es vol donar la benvinguda al Carnaval amb xivarri i també es fa la mateixa crida  per tancar la celebració el 18 de febrer amb soroll quan es despengi el Cabraboc el dimecres de cendra.

El Cabraboc recupera protagonisme aquest any durant el Carnaval ja que el divendres 13 en la celebració del carnaval infantil les Bruixes de Ripollet interpretaran la llegenda del Vell i la Vella. El dia següent el Cabraboc no faltarà a la seva cita amb la rua de Carnaval. 
Cal recordar que les inscripcions per participar a la rua resten obertes fins aquest divendres 6 de febrer al Centre Cultural. Tothom que s’inscrigui rebrà un ajut compensantori de 5 euros per participar.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies