El COP-CpR denuncia que no es compleixen les condicions del contracte de neteja viària

Contenidors d'escombraries // RdR

El Compromís per Ripollet afirma en una nota de premsa que l’empresa concessionària de la recollida d’escombraries i la neteja viària no compleix les condicions del contracte. A la nota expliquen que l’adjudicació d’aquest contracte el va guanyar Urbaser perquè “va presentar una millora consistent en l’aportació d’uns contenidors amb sistema de desinfecció per oxigen actiu (ozó) alimentat per energia solar” i denuncien que aquesta millora “com tothom pot comprovar, no s’ha arribat a aplicar mai”. El regidor del COP-CpR José Maria Osuna, segons cita la nota, demana al govern “explicacions clares sobre aquest incompliment del contracte, donat que no tenim constància que s’hagi rebaixat el preu del servei per aquest motiu, ni quina ha estat la causa que no es complís el pactat” i afeigeix que “situacions com aquestes no fan més que posar dubtes sobre la relació entre les empreses privades i el govern municipal.”

 

El contracte del servei de recollida d’escombraries i neteja viària és el més important que té l’Ajuntament. Es va adjudicar al 2009 per un import de 2,4 milions d’euros i per un període de 8 anys.

1 Comment on El COP-CpR denuncia que no es compleixen les condicions del contracte de neteja viària

  1. Cal municipalitzar aquest servei per estalviar i assegurar que la recollida selectiva es faci de la forma més adequada i cal millorar el servei. Jo sóc partidari de treure aquests contenidors i implantar el servei de porta a porta com es feia abans. Aquesta manera de recollida selectiva no funciona, estem llençant en els abocadors de tota la zona del Vallès la gran majoria de residus que l’Ecoparc 2 no pot tractar per motius de la mala eficiència en la recollida selectiva. Vull dir que va tot barrejat i és impossible reciclar res.
    http://ileon.com/politica/036728/leon-ahorra-en-un-ano-casi-9-millones-de-euros-al-municipalizar-la-limpieza-y-recogida-de-basuras

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies