ASPASUR presenta al Teatre Auditori la seva darrera obra de teatre, ‘Emocions’

Un moment de l’obra de l’any passat // RdR

Els membres del Centre Ocupacional ASPASUR presenten divendres, 13 de febrer, la darrera obra de teatre sobre la qual han estat treballant. La peça, titulada “Emocions”, es va poder veure el passat 31 de gener a l’Ateneu de Cerdanyola i ara s’instal·la al Teatre Auditori del Mercat Vell. L’obra de teatre “Emocions” és un espectacle que servei per prendre consciència de les emocions més bàsiques, com l’amor, la por, la tristesa i l’alegria, emocions importants i necessàries pel dia a dia de les persones.
A l’espectacle hi participen més d’una vintena d’usuaris d’ASPASUR, que han treballat durant tot un any els diferents aspectes de l’obra. S’hi faran dues representacions al municipi, una aquest divendres, 13 de febrer, a les 18h i l’altra el dimarts, 17 de febrer a les 10.30h, aquesta darrera destinada als alumnes de les escoles del municipi. Les entrades per divendres són gratuïtes i es poden recollir una hora abans de l’espectacle a la taquilla.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies