La diversió i les ganes de festa mantenen una rua de carnaval menys espectacular

Disfresses, comparses, carrosses, música, festa i xerinola van tornar a envair els carrers del municipi durant el passat cap de setmana per la festa més esbojarrada de l’any: el carnaval. La celebració ja va començar el dimecres 11 però el plat fort va ser el divendres, amb el Carnaval Infantil i dissabte, amb la Rua i el Carnaval Jove. Divendres es va començar a celebrar el carnaval a les escoles, el Centre Cultural i al Mercat Municipal i, a la tarda, la festa es va traslladar a la Plaça Joan Abad. La celebració del divendres la van tancar les Bruixes, que van representar el conte del Vell i la Vella i la llegenda del Cabraboc, per després recitar els seus versots on van criticar política, sanitat i drets de la dona, entre d’altres. Per acabar, van fer una mostra de foc on es van lluir amb diverses coreografies amb pirotècnia.

Però el moment més esperat pels ripolletencs va ser, un any més, la rua de dissabte on aquest any hi van participar 10 comparses i una disfressa individual. S’hi van poder veure, entre d’altres, pirates (amb una carrossa més que destacable), hippies, pallassos, bitlles, unes divertides ovelles, àngels i dimonis, celtes i uns animats micos de l’entitat Rhythm’n’moyo, que van acompanyar la comparsa amb una batucada en directe.
La festa va continuar a la nit, amb el ball jove al pavelló Joan Creus, on hi van participar, segons la Regidoria de Joventut, prop de mil persones, que es va dur a terme sense incidents i del qual Joventut en fa una “valoració molt positiva”.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies