El Martinet dóna a conèixer les seves comunitats educatives a la 18a Trobada

Imatge d'un documental sobre l'escola // RdR

L’Escola el Martinet organitza dissabte, 28 de febrer, la 18a edició de les seves Trobades Pedagògiques, enfocades a la comunitat educativa. Sota el títol “L’escola com a lloc”, la trobada pretén donar a conèixer de ben a prop una de les tres comunitats que formen l’escola, a escollir entre la de petits (3 a 5 anys), la de mitjans (6 a 8 anys) o la de grans (9 a 11 anys). Hi participaran les mestres de l’escola, que explicaran els plantejaments de les comunitats, com els espais i els materials escollits, les dinàmiques que es generen entre els infants i la seva intervenció. A la tarda es projectarà en dues sessions el documental “Verd, dolç, jazz. Tres mirades vers el Martinet”, que busca explicar el funcionament de l’escola a través de diferents mirades, enfocat a l’aprenentatge vinculat a l’alegria i el benestar. El documental també aborda temes com la cultura d’infància i el món que l’acull.

La 18a edició de les Trobades Pedagògiques del Martinet tenen un preu de 75 euros per participant, que inclouen el dinar a la mateixa escola, i es duran a terme de les 9h fins les 18h. Per tal de participar-hi cal inscriure’s prèviament.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies