5a posició pel conjunt xou del CPA Ripollet al d’Espanya

Equip del CPA a Saragossa // CPA Ripollet

Tercera posició al campionat de Barcelona al gener, quarta al campionat de Catalunya al febrer i el dissabte 7 a Saragossa el grup de xou del CPA Ripollet es va fer amb la 5a posició al campionat d’Espanya. En una competició de gran nivell dominada clarament pels equips catalans el guanyador va ser el subcampió del món, el CP L’Aldea, i les ripolletenques van tornar a lluir-se amb ‘ESCape!’ obtenint una puntuació de 84,6. Aquest destacat resultat classifica a l’equip del CPA Ripollet per participar al trofeu internacional Riccione a Itàlia.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies