Carlos Roguera (RUA) es proclama campió d’Espanya junior de 800mll a València

Roguera liderant la final // JJ Vico

Amb autoritat el ripolletenc Carlos Roguera es va penjar la medalla d’or al Campionat d’Espanya Junior en Pista Coberta celebrat el passat cap de setmana a València. Roguera es va imposar en els 800mll, sent encara atleta de primer any. Malgrat que dissabte a les semifinals va ser l’últim dels classificats per a la final amb 1:55.03 el dia següent a la final va encapçalar la prova ja a la segona volta i també, i més important, en l’esprint final. D’aquesta manera Roguera assoleix un or molt valuós que  complementa el campionat català aconseguit un parell de setmanes abans. A València Roguera va estar acompanyat per Clàudia Martínez, que va córrer els 1.500mll. La ripolletenca va ser cinquena a la primera semifinal dissabte amb 5:56.72 i diumenge en la final, en una cursa més tàctica, es va classificar a la setena posició amb un temps de 5:03.75. El proper diumenge Clàudia participarà amb la selecció catalana junior al campionat d’Espanya de cros a Alcobendas. Allà amb la selecció absoluta també hi correrà Lídia Rodríguez.

Mentrestant a Sabadell continua la temporada de pista coberta i destaca la celebració dels campionats catalans de les categories infantil i cadet, on també hi haurà participació del club local amb possibilitats de bones classificacions.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies