El CF Ripollet guanya al Catalonia per 3 a 1 i torna a apropar-se a la promoció d’ascens

Aturada de Jordi, el porter local // JL

El primer equip del CF Ripollet puja a la quarta posició gràcies a la tercera victòria consecutiva. Diumenge va superar a casa al Catalonia per 3 a 1. Un primer gol de Gascon al minut 11 va posar de cara el partit però no seria fins al segon temps, quan altre cop Gascon, posava el 2 a 0 al marcador. Però el rival era un equip molt a tenir en compte i ho va demostrar retallant distàncies al 65. Un gol que no va permetre relaxar-se als homes de Juan Carlos Torres que no van poder sentenciar fins el minut 87 quan Ivan Serrano va fer el definitiu 3 a 1. Amb aquesta victòria i la recuperació de sancionats i jugadors que fins ara estaven de baixa els roig-i-negres afrontem el darrer tram de la competició amb les aspiracions intactes.

Lidera la taula el Mataró amb 53 punts; però el segon, la Guineueta, i el tercer, el Premià, sumen ambdós 45 punts, només tres més que el Ripollet, que amb 42 ja en treu dos al Llefià. Aquest proper cap de setmana desplaçament al camp del Sarrià, un dels equips de la zona baixa. 


Empat i derrota a tercera catalana
Pitjor va anar la jornada a la tercera catalana. El Pajaril va empatar a 1 al camp del Cerdanyola B i ara es troba a tres punts del segon classificat, el Sant Just. L’Escola de Futbol és 10è i va perdre 4 a 0 davant un rival directe, el Calldetenes, que ara és novè amb els mateixos punts que els ripolletencs. 

Bons resultats dels femenins
A la quarta catalana el Can Mas va perdre 3 a 0 al camp de l’Amistad i a la lliga femenina el CF Ripollet va guanyar 2 a 3 a Sant Feliu de Codines i l’Escola de Futbol va empatar a dos a casa davant el Lourdes. 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies