Comencen les obres de construcció de la rotonda entre Padró, Balmes i Santiga

Cruïlla que es regularà amb una rotonda // RdR

Una rotonda facilitarà a partir d’ara una de les cruïlles més conflictives que quedaven al municipi, la ubicada a la interesecció entre la carretera Santiga, el carrer Balmes i el carrer Padró. Les obres, amb un pressupost de 240.000 euros que serà finançat per l’AMB, començaran el dilluns 16 i es preveu que tinguin una durada de tres mesos. Durant les actuacions hi haurà importants restriccions al trànsit que desviaran la circulació al vial del Ripoll i el carrer Sant Joan així com obligaran al desplaçament uns metres des les parades d’autobús que hi ha a la zona. 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies