La remodelació del carrer Calvari només arribarà fins Estrella i ja ho fa amb retard

La remodelació de moment s'atura la carrer Estrella // DR

Des del setembre passat el carrer Calvari està tallat al trànsit i en obres. Els veïns porten més de cinc mesos amb dificultats per accedir a casa i convivint amb molèsties de soroll i pols. Un temps que sobrepassa el que s’havia fixat inicialment, ja que la remodelació es preveia que estigués enllestida el passat mes de gener. Però no ha estat així i es calcula que no s’acabarà fins a finals d’aquest mes d’abril. El retard es deu a les pluges dels darrers mesos i l’aparició de problemes amb la canalització de l’aigua, uns problemes que ha solucionat Sorea i que han suposat un sobrecost de 120.000 euros. Precisament el sobrecost farà que la remodelació no arribi al carrer Padró i s’aturi al carrer Estrella. Així la part del carrer Calvari més utilitzada pels vianants no es podrà remodelar fins després de les eleccions municipals, en una segona fase del projecte. 

El projecte inicial pateix també altres canvis com que finalment s’instal·laran uns testos en comptes d’arbres per tal de no limitar futurs guals i s’eliminaran llocs d’aparcament en el tram entre Lluna i Estrella. Aquests canvis van ser explicats el passat 24 de març als veïns per part dels regidors d’urbanisme, ocupació i serveis municipals. Una trobada on des del govern van demanar disculpes als  veïns pel retard i van anunciar també la voluntat de convertir el carrer Calvari en una via més residencial i per fer-ho es mantindrà, un cop acabades les obres, el carrer Cot només de baixada. 
En cas que no apareguin més problemes s’espera que en tres setmanes pugui està finalitzada la remodelació. Caldrà esperar a l’aprovació d’un nou projecte per enllestir la nova fase, que serà el tram entre el carrer Estrella i el carrer Padró 

Construcció de la rotonda al carrer Balmes // DR

Construint la vuitena rotonda

Una altra obra en marxa i que afecta de manera important el trànsit és la construcció d’una nova rotonda a la cruïlla del carrer Balmes amb el carrer Padró. Amb la rotonda feta recentment a l’enllaç amb la C-58 en poc més de tres quilómetres el vial que creua el municipi per la carretera Santiga, carrer Balmes i carrer Sant Jaume tindrà vuit rotondes. Les obres de la que s’està construint a l’alçada de la Policia Local es preveu que estiguin enllestides al juny. 

1 Comment on La remodelació del carrer Calvari només arribarà fins Estrella i ja ho fa amb retard

  1. Que me parece abusivo otra rotonda más en el pueblo y encima en una zona escolar por donde pasan cientos de niños todos los días y que encima dure tres meses con las consecuencias que esto supone para los vecinos del barrio de Maragall.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies