Animales Ripollet impulsa el primer concurs de gossos de caire solidari

L’agrupació “Animales Ripollet” organitza aquest diumenge, 26 d’abril, el primer concurs de gossos local. Es tracta d’un concurs de caire solidari, ja que l’aportació voluntària (de mínim 2 euros) per participar es destinarà a l’associació ADAC Cerdanyola, i així ajudar-los a fer front a les factures veterinàries dels animals que acullen. El concurs serà no professional i es durà a terme al Recinte Firal a les 12h. Les inscripcions estan obertes a través d’un esdeveniment de Facebook titulat “1r Concurso Canino Animales Ripollet”.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies