El FS Ripollet guanya en el seu últim partit de la lliga al pavelló Joan Creus

Un dels gols dels ripolletencs // JL

L’equip dirigit per Nico Seoane tancarà la participació a la lliga el diumenge 9 de maig a la pista del Manresa. Posarà punt i final a una temporada molt bona. Els ripolletencs debutaven a la categoria després de l’ascens assolit l’any passat i han estat lluitant en els llocs d’honor des del primer a l’últim dia. Malgrat que el títol va quedar clarament adjudicat fa algunes jornades a un dominador Escola Pia cal assenyalar que el Ripollet encara mantenia el passat cap de setmana opcions de classificar-se per jugar la propera temporada la Copa del Rey de futbol sala. I ells van complir guanyant 5 a 4 a l’Unión Santa Coloma. Un resultat que el classifica en la 5a posició.


L’equip femení segueix guanyant
També una jornada queda per tancar la lliga a la Divisió d’Honor catalana femenina que ja s’ha adjudicat l’equip ripolletenc. El passat cap de setmana van derrotar 5 a 6 al Cervera-Segarra i jugaran la última jornada el dia 9 a casa davant l’Almacelles.
Per la seva banda al Ripollet B masculí encara li resten cinc jornades per tancar una temporada que ha estat molt difícil i on ha patit  pel nivell que hi ha a la tercera nacional. 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies