L’Hanbdol Ripollet guanya 32 a 31 en el partit d’anada de la promoció d’ascens

L’Handbol Ripollet va jugar un molt bon segon temps // DR

El primer equip del CH Ripollet va obrir dissabte al Joan Creus la promoció d’ascens a Segona Catalana amb una important victòria davant el Liceo Francés. Una victòria per 32 a 31 però que hauria d’haver estat més àmplia.
Com s’esperava el duel contra el Liceo Francés va ser un partit difícil. Els visitants, amb un atac força dinàmic i una plantilla àmplia van dominar el primer temps marxant al descans amb tres punts d’avantatge, 16 a 19.
Però els locals van començar el segon temps convençuts de les seves possibilitats. I gràcies a bones accions defensives, aturades del porter i un atac efectiu amb gols des del pivot i la primera línea els ripolletencs van donar la volta al marcador fins el 22 a 21. Amb aquesta renda es van jugar els següents minuts. Cap al final van millorar els locals i a falta de dos minuts gaudien d’un interessant 32 a 29 però dues accions desafortunades, van permetre al Liceo fer dos gols, un de penal i un altre de contra que ho deixen tot obert pel partit de tornada. Un enfrontament que es jugarà el proper diumenge a les 9.30h.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies