Ripollet Sardanista celebra un concert de presentació d’un CD de sardanes

Enric Ortí amb la Cobla Sant Jordi // CSJ

La colla Ripollet Sardanista celebra el dissabte, 9 de maig, un concert ben especial. La Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona interpretarà les cançons del CD “Sardanes d’Enric Ortí (II)”, compostes pel músic, compositor i membre de la mateixa cobla Enric Ortí i Martín. El concert serà a les 21.30h al teatre Auditori del Mercat Vell. L’entrada té un preu de 10 euros i es pot reservar trucant al 638 61 22 24 cada dia de 20 a 21h.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies