L’Handbol perd a Vilamajor per 28 a 24 i ha de remuntar l’eliminatòria al Joan Creus

Tir a porteria en un partit de lliga // RdR

El partit definitiu. Dissabte 23 a les 20.45h l’Handbol Ripollet vol convertir el Joan Creus en una caldera per tal de remuntar l’eliminatòria contra el Vilamajor. L’eliminatòria que els garantiria l’ascens. En el partit d’anada els ripolletencs van trobar a faltar la baixa del porter i dos jugadors per motius laborals. Així els del Vallès Oriental, empentats per l’afició que omplia el seu pavelló,  van dominar el marcador des del començament amb dos o tres gols d’avantatge. Una diferència que va arribar a la segona meitat als sis gols però que els ripolletencs van deixar al final del partit en només quatre, 28 a 24. 

Malgrat aquest resultat des de l’Handbol Ripollet confien en poder donar la volta a l’eliminatòria. És una gran oportunitat per assolir l’ascens  i posar així la cirereta a una gran temporada. Des de l’entitat fan una crida als aficionats a l’handbol i a l’esport en general per omplir la graderia. 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies