El Cuadro Andaluz celebra a la fresca el seu festival flamenc que tanca el curs

Grup d’alumnes durant l’espectacle // AP

Una altra de les entitats que ha celebrat el seu final de curs aquest cap de setmana ha estat el Cuadro Andaluz. Diumenge, 14 de juny, l’associació flamenca local va dur a terme un festival de cultura flamenca, amb dansa i música. Un espectacle que va aplegar un bon grapat d’assistents, que es van reunir al pati del Centre Cultural per gaudir de la jornada. Hi van participar els diferents grups que ballen a l’entitat, des dels més petits fins als més grans. Tot plegat per posar punt i final a un curs on els alumnes de dansa han après diferents coreografies i estils de ball flamenc.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies