Acaben la urbanització de la nova rotonda a la cruïlla dels carrers Balmes i Padró

Imatge de la rotonda // DR

Es va posar en marxa sense finalitzar però ara, després d’uns dies amb nous talls de trànsit, ja està enllestida. La nova rotonda ubicada entre els carrers Padró i Balmes ja presenta la seva forma definitiva. S’hi han instal·lat els elements d’obra que faltaven i que serveixen per delimitar l’espai i donar-li imatge.
A més de l’eliminació del control semafòric i el canvi de sentit de circulació al carrer Maragall, també s’han arranjat les voreres i s’han aixecat els passos de vianants completant així l’actuació que buscava ordenar la circulació en aquest punt. 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies