Els grups infantil i juvenil de la Coral tanquen el curs amb un concert al Teatre

Els grups infantil i juvenil en el concert // DR

El concert de fi de curs dels grups infantils de la Coral El Vallès va esdevenir en una gran exhibició i una presentació de l’Escola de Música. Va obrir el recital la coral infantil, després van cantar ‘Sense tu’ conjuntament amb la coral juvenil que també va tenir el seu temps en solitari a l’escenari. La juvenil va interpretar ‘Sense vent’ amb la coral Veus del Vallès que va donar peu a l’actuació del conjunt instrumental que va servir de presentació de l’Escola de Música així com també la presència dels professors. 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies