El restaurant Centre posa en marxa la ‘Setmana del Cinema’ del 14 al 19 de juliol

Roda de premsa de presentació del cicle // AP

El restaurant local Centre, aprofitant que aquest cap de setmana es duu a terme el Certamen de Curtmetratges, ha preparat la “Setmana del Cinema a la terrassa del Centre”. A partir del 14 i fins el 19 del juliol, el Centre anirà més enllà i prepararà tota una ambientació dedicada al cinema. Amb la col·laboració de l’experta en cinema Joana Raja, la terrassa del Centre es decorarà amb una desena de cartells originals d’algunes de les pel·lícules més destacades de la història del cinema, tant antics com més actuals. A banda, també es farà una ambientació musical amb les bandes sonores de pel·lícules mítiques de totes les èpoques. En aquest sentit, el Centre ha preparat un joc relacionat amb la música que es podrà escoltar.

A nivell gastronòmic, tal i com va explicar en roda de premsa el propietari del restaurant, José Luís Moya, durant la “Setmana del Cinema” el Centre oferirà un menú especial a 15 euros amb plats i combinats de temàtica cinematogràfica, inspirats en pel·lícules com “Jamón, jamón” o “La Dama y el Vagabundo”, entre moltes d’altres.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies