El CF Ripollet domina el partit i guanya 3 a 1 al Sant Quirze en el debut a la lliga

Lluita per la pilota en un moment del partit // DR

Victòria i bona imatge va deixar el primer equip del CF Ripollet en el debut a la lliga el diumenge passat al municipal. Els de Juan Carlos Torres van ser molt superiors al Sant Quirze i només  el desencert en algunes ocasions clares i una errada defensiva a les acaballes del partit va impedir un marcador encara més contundent. Txema va obrir el marcador al minut 26 quan el joc dels roig-i-negres ja tenia tancat al seu camp al rival. Els locals encara tindrien més opcions per ampliar l’avantatge però van marxar així al descans. Només començar el segon temps David Fernández feia el segon amb una rematada de cap i el partit es posava encara més de cara amb l’expulsió del porter rival per una empenta sense pilota. Amb el partit sota control i els tres punts gairebé garantits els ripolletencs ho van seguir intentant, acumulant ocasions, però sense sort. De fet va ser el Sant Quirze qui va marcar en una jugada aïllada i llavors sí a la següent ocasió Rufo va fer el definitiu 3 a 1 rematant un córner. 

Amb aquests tres punts el Ripollet obre la lliga amb optimisme. El proper diumenge jugarà per la tarda al camp del Sallent que en la primera jornada va perdre 3 a 0 al camp del Sabadell Nord.

Empat i derrota a tercera catalana
En espera que comencin totes les lligues de futbol, el femení i la quarta catalana, aquest cap de setmana ha arrencat també la tercera catalana. Com l’any passat al grup 6 hi juguen els dos equips del municipi, el Pajaril i l’Escola de Futbol Base Ripollet. 
El primer ha obert la competició amb un empat a casa davant la Sabadellenca. Els locals es van avançar al minut 73 amb un gol de Ruben Orive però els sabadellencs van empatar set minuts després repartint així un punt per cadascun en la primera jornada de la lliga. 
Molt pitjor va anar el debut per l’EFB Ripollet. Els ripolletencs van patir una derrota molt contundent, 0 a 11, davant La Planada. Un molt mal resultat per obrir la lliga. 
El proper cap de setmana el Pajaril jugarà al camp del Tibidabo Torre Romeu que en la primera jornada va guanyar al camp de La Romànica. Per la seva banda l’Escola buscarà els primers punts al camp del Llano de Sabadell que en el debut va guanyar 0 a 2 al camp de Badia. 
En aquest inici de lliga és bo recordar la campanya encetada per la Federació Catalana de Futbol sota el lema ‘Prou a la violència al futbol’ sobretot en aquestes categories on encara es difícil que hi hagi un partit sense picabaralles.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies