El PP reobre la seva seu i serà oficina d’atenció ciutadana els dilluns a la tarda

Diéguez i Villagrasa a la seu del partit // AP

La secció local del Partit Popular va anunciar en roda de premsa el passat dilluns 14 de setembre que reobria la seva seu. “Podem seguir mantenint aquesta seu, per a nosaltres és molt important”, va afirmar Víctor Diéguez, president del Partit Popular local. Una seu, segons va informar Diéguez, que estarà oberta cada dilluns a la tarda com a oficina d’atenció ciutadana. “És important estar en contacte amb la gent” va explicar Diéguez, afirmant que “quan l’acció del nou govern arribi a les nostres butxaques, serà més que necessari tenir una oficina on els ciutadans es puguin dirigir a nosaltres”. Diéguez també va aprofitar la roda de premsa per criticar, entre d’altres, l´ús de la Guàrdia Urbana durant celebració del Correbars i l’assistència de l’alcalde, José Maria Osuna, a l’acte que va organitzar la CUP al municipi el passat 5 de setembre, malgrat “no ser un municipi independentista”.

A l’acte també va participar Alberto Villagrasa, president del PP de Barcelona i número 6 del partit a la llista per Barcelona. Villagrasa va animar al vot pel PP a les eleccions del 27S, “possiblement les més importants de la història de Catalunya en democràcia”, segons paraules del mateix Villagrasa.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies