El CF Ripollet suma els tres punts davant un difícil San Lorenzo amb un gol de penal

Lluita per una pilota, en una de les ocasions del partit // JL

El millor pel CF Ripollet del partit jugat el passat diumenge al municipal va ser la victòria. Als roig-i-negres els hi va costar fer-se amb els tres punts davant un San Lorenzo que va saber equilibrar el joc. Quan l’afició ja temia que no es pogués trencar l’empat a 0 va arribar el gol. Txema va ficar el penal que li havien fet a ell mateix, quedaven dos minuts de partit. Un gol definitiu que permetia sumar la segona victòria a casa. Una victòria que també deixa una mala notícia, la lesió de David Fernández que es va haver de retirar del terreny de joc al minut 52. La propera jornada l’equip de Juan Carlos Torres buscarà la primera victòria a domicili al camp del Sant Cristóbal, equip que encara no ha guanyat cap dels tres partits jugats.

David Fernández (CF Ripollet) es retira lesionat // JL

Primera victòria del Pajaril
Després de dues males jornades pels equips ripolletencs a Tercera Catalana  ha arribat la primera victòria. El Pajaril va sumar els tres punts a casa davant La Planada. I ho va fer amb claredat gràcies a una bona segona part i un resultat final de 4 a 1 amb gols d’Armand, Angel, Ruben i Eloy.
Per la seva banda l’Escola de Futbol continua sense poder sumar cap punt. El passat cap de setmana va perdre 2 a 6 a casa contra el Sant Just. Els dos gols dels ripolletencs van ser obra de Javier i Luis Gustavo.

Estrena amb derrota a Quarta
A la Quarta Catalana el Can Mas no va tenir un bon debut. Als ripolletencs se’ls hi va escapar la victòria als últims minuts. Es va avançar dues vegades amb gols de Joel i Daniel però el Sant Fost va acabar remuntant el partit i va fer el definitiu 2 a 3.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies