La 9a Nit Jove del CE l’Estel tanca les dues jornades amb música i força participació

Ona Osuna va oferir un concert dissabte // AP

El cap de setmana passat, el Centre d’Esplai l’Estel va dur a terme una nova edició de la seva Nit Jove, una activitat destinada al jovent del municipi. Amb diverses activitats, concursos i, sobretot, música, la novena edició de la Nit Jove va tornar a ser tot un èxit. L’activitat es va iniciar divendres a la tarda amb una competició de breakdance on els assistents van poder gaudir de batalles entre “bboys” de molta categoria. La primera nit va acabar amb tres concerts, dos dels quals (Tales of Gaia i Camaleón) locals.

L’endemà l’activitat es va reprendre amb un vermut blues amb Johnny Big Stone & The Blues Workers, una formació amb llarga trajectòria dins del món del blues. Ja a la tarda, es va disputar el 3r Torneig de Futbolí i es va dur a terme el concert de la ripolletenca Ona Osuna. La nit va començar amb la 1a Competició de Karaoke, seguida de les actuacions del grup local El Ventilador, els castellbisbalencs Timón i Rumba i els egarencs Caipirinhas Rumberus. 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*