La regidoria d’igualtat treballa en nous protocols policials per evitar feminicidis

Moment de la trobada // Aj Ripollet

La regidora de polítiques de gènere i feminisme, Mònica Laborda, va establir els eixos de la regidoria el passat 21 de setembre en una reunió amb la tècnica Merche Delgado i l’activista feminista Mireia Foradada. L’objectiu és coordinar una política feminista expansiva a tots els àmbits. Es preveu fer un estudi sobre salaris de dones i sobre el temps que els homes dediquen a la llar, així com cursos sobre deconstrucció de masculinitats. També s’ha plantejat la necessitat de redefinir els circuits d'acompanyament a les dones per tal que l’actual Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) esdevingui un servei integral. I en aquesta direcció també s'està treballant en nous protocols amb la policia local per tal de prevenir els feminicidis.


Per altra banda hi ha previst una actualització de l’apartat de la web municipal que recull i informa sobre els recursos adreçats a polítiques de gènere i s’avaluarà el pla d’igualtat vigent.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies