Els Gegants celebren el 25è aniversari i conviden 12 colles a la seva trobada

Objectes i plafons de l’exposició dels Gegants al Centre Cultural // AP

Els Gegants de Ripollet celebren diumenge, 4 d’octubre, el seu 25è aniversari. I com és habitual en aquestes dates, la Comissió Ripolletenca d’Activitats Culturals (CRAC) organitza la 25a Trobada de Gegants. Serà una trobada molt especial, ja que hi participaran les colles que van estar al bateig dels dos primers gegants de l’entitat ara fa 25 anys, en Pere i n’Elisenda de Ripollet. La trobada començarà a les 11h al Parc Primer de Maig, amb la plantada dels gegants. A les 12.15h els Gegants i gegantons participants sortiran en cercavila per la Rambla Sant Jordi i Sant Esteve fins arribar a les antigues pistes de l’ESBAR, on a les 13h es farà el ball de gegants.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies